Aparate de sudura - InvertoareSudura.ro

Home

There are no products.

Invertoaresudura ofera o gama variata de aparate de sudura : aparate de sudare tip Invertor, aparate de sudare TIG...

Invertoaresudura ofera o gama variata de aparate de sudura : aparate de sudare tip Invertor, aparate de sudare TIG WIG, aparte de sudare MIG MAG, aparate de taiere cu plasma, echipamente protectie sudori, masti sudura, accesorii sudura, etc...

Mai mult

Subcategorii

 • Aparate de Sudura

  Magazinul online Invertoaresudura.ro comercializeaza o gama variata de aparate de sudura: tip invertor, mig-mag, tig-wig, sudura in puncte, echipamente de tras tabla auto pentru tinichigerie.

 • Masti de Sudura

  Mastile de sudura cu cristale lichide sunt concepute pentru a fi utilizate in majoritatea operatiilor de sudare. In mod special pentru operatiile de sudare MMA, MIG MAG, TIG WIG

 • Echipamente Protectie Sudori

   Marea majoritate a produselor noastre sunt certificate conform normelor europene CE tot de TÜV Germania şi veţi găsi aceste informaţii pentru fiecare produs, inclusiv numerele certificatelor: www.weldas-ce.com. Nivelurile de pH, Crom (VI) şi PCP pentru toate materialele din care sunt făcute produsele Weldas au fost testate şi îndeplinesc standardele de sănătate CE. Vopsirea a fost făcută cu materiale naturale
  ALEGEREA PROFESIONIŞTILOR DIN LUMEA ÎNTREGĂ
  Dezvoltarea continuă a produselor WELDAS si controlul calităţii dublat de testarea în practică ne-au adus reputaţia mondială pentru cel mai înalt nivel de calitate si cele mai inovative produse.
  Produsele Weldas sunt garantate împotriva defectelor de fabricaţie. Datorită existenţei unui număr mare de aplicaţii este responsabilitatea utilizatorului de a selecta produsul potrivit pentru fiecare aplicaţie.
  Weldas oferă de asemenea şi produse la comandă conform nevoilor clientului în ceea ce priveşte modelul, împachetarea, codurile de bară. Pentru informaţii suplimentare contactaţi Weldas.
   Produsele Weldas sunt marcate cu codurile EN standardizate.
   Produsele Weldas sunt garantate pentru defectele de fabricatie. Datorita faptului ca aplicatiile la care sunt folosite variaza este responsabilitatea utilizatorului sa identifice produsul potrivit pentru fiecare aplicatie.
  Mănuşile şi îmbrăcămintea Weldas sunt testate şi certificate de TÜV Germania. 

 • Produse Diamantate

Coş  

Nici un produs

€ 0.00 + Cost transport
€ 0.00 TVA
€ 0.00 Total

Finalizare comandă

Contactați-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0724205471 0724013402

http://www.freesearchenginesubmission.infoclic pour detailsViziteaza magazinul Invertoaresudura.ro pe ShopMania