Aparate de Sudura - InvertoareSudura.ro

Aparate de Sudura

There are no products.
         

Magazinul online Invertoaresudura.ro comercializeaza o gama variata de aparate de...

Magazinul online Invertoaresudura.ro comercializeaza o gama variata de aparate de sudura: tip invertor, mig-mag, tig-wig, sudura in puncte, echipamente de tras tabla auto pentru tinichigerie.

Mai mult

Subcategorii

 • Aparate de sudura tip Invertor

   Invertoaresudura.ro va ofera o gama variata de aparate de sudura MMA technologie Inverter-IGBT (Invertoare sudura).

  Aparatele de sudura tip invertor sunt relativ technologie noua si inovatoare, care au o serie de avantaje in comparative cu aparatele de sudura traditionale. Aparatele de sudare ce folosec technologia Inverter au ca avantaje principale: • gabaritul foarte scazut • utillizeaza transformatoare mult mai mici prin urmare consuma mai putina energie • se pot utiliza pe motogeneratoare • gama larga de reglare a curentului de sudura de la 0-100%cea ce va permite sa reglati fin aparatul de sudura in functie de nevoile specifice • sudeaza in current continuu DC • utilizabil pentru toate tipurile de electrozi: electrozi rutilici, electrozi bazici , electrozi inox, electrozi fonta etc. Marci comercializate : • Aparate de suduraTelwin • Aparate de sudura GLADY

   

   

 • Aparate de sudura TIG - WIG

  Gas tungsten arc welding ( GTAW ) cunoscut sub numele de TIG ( tungsten inert gas) sau WIG ( wolfram inert gas ) este o sudare cu arc electric procedeu care utilizeaza la baza un electrod non-consumabil de tungsten ori wolfram pentru a produce sudura. Zona de sudura este protejata impotriva contaminari atmosferice cu un gaz de protectie ( argon, CO2 sau heliu). Procedeul de sudare poate fi folosit cu un material de adaos sau prin topirea materialului de baza prin intermediul calduri produse de arcul electric. GTAW este frecvent utilizata pentru sudarea de sectiunisubtiri de Otel, Inox, si metale neferoase, cum ar fi Aluminiu, Magneziu, precum si Cupru si aliajele lor.

 • Aparate de sudura MIG MAG

  GMAW ( sudarea cu arc electric si gaz ), denumit prin subtipurile sale si MIG ( metal inert gas ) sau MAG ( metal active gas ) este un proces de sudare in care se formeaza un arc electric intre sarma de sudura si piesa de metal, facandu-le sa se topeasca si sa se uneasca. Procedeul MIG/MAG - este o îmbunatatire a procesului de sudare cu electrod invelit.Cu toate ca procesul de sudare este asemanator, totusi aparatele de sudare precum si pistoletul de sudare se deosebesc semnificativ.Diferenta majora o consta introducerea de gaz protector la locul sudarii care înlocuieste pasta electrodului.Deoarece majoritatea metalelor reactioneaza cu aerul formându-se oxizi, care deterioreaza grav caracteristicile mecanice ale îmbinarii, este necesar ca în imediata vecinatate a procesului de sudare sa nu fie aer. Acest lucru se realizeaza prin intermediul gazului protector de tip: argon, CO2, CO2/argon. Acest gaz poate fi de doua tipuri MIG (Metal Inert Gas) sau MAG (Metal Activ Gas).

 • Aparate de sudura in puncte si tras tabla

  Sudare in puncte (RSW) este un proces în care suprafețele de contact metalice sunt unite prin căldura obținută din rezistența la curentul electric. Piesele ce urmeaza a fi sudate sunt tinute sub presiune de doi electrozi din aliaj din cupru, prin care trece un curent foarte mare care va topi materialul astfel formand punctul de sudura.Caracteristica principala la sudura in puncte este ca foarte multa energie este directionata catre punctul de sudura intr-un timp foarte scurt (aproximativ zece la suta milisecunde) ceea ce permite ca sudura sa aibe loc fara incalzirea excesiva la restul piesei.Cantitatea de caldura (energie) transmisa la sudura in puncte este determinata de rezistenta dintre electrozi amploarea si durata curetului. Domenii de utilizare: industria auto, tinichigerie etc...

 • Aparate de sudura tip transformator

  Transformatoare sudura, aparate de sudura tip transformator, disponibile in oferta magazinului nostru


Coş  

Nici un produs

€ 0.00 + Cost transport
€ 0.00 TVA
€ 0.00 Total

Finalizare comandă

Contactați-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0724205471 0724013402

http://www.freesearchenginesubmission.infoclic pour detailsViziteaza magazinul Invertoaresudura.ro pe ShopMania